WONEN

Kwartier Nyell

Home > Wonen > Kwartier Nyell – Roermond

Van den Beemd plaatst een bijzondere liftschacht met schuine glasvlakken bij wooncomplex Kwartier Nyell in Roermond


Bij een bestaand wooncomplex bij Kwartier Nyell in Roermond, heeft Van den Beemd BV een mooie stalen liftschacht mogen bijplaatsen, welke deels is voorzien van glas. Het bijzondere aan de afwerking van deze schacht zijn de schuine glasvlakken, wat optisch een heel mooi resultaat geeft. Ook de bouwkundige werkzaamheden hebben wij voor dit project verzorgd. De hoofdingang van het gebouw is aangepast en we hebben een stalen liftput gemaakt.

De 29 meter hoge liftschacht is inclusief het glas in 2 delen aangevoerd en ingehesen op locatie. Het filmpje laat zien hoe het proces van transport tot en met montage in zijn werk gaat. Wederom een mooi stukje vakwerk waar we trots op mogen zijn!

 

Technische gegevens:
In 2 delen, inclusief glas ingehesen op locatie.
Stalen liftput

Belangrijkste maatwerk:
Afwerking met schuine glasvlakken.

MEER WONEN PROJECTEN