Archief

Home > Archief

Primark Amadeus – Den Haag

WINKEL – SPECIALE PROJETEN Primark Amadeus – Den Haag Van den Beemd plaatst een duplex liftschacht met helder glas in Schüco profielen bij Primark in Den Haag   Bij deze duplex liftschacht is gekozen voor extra helder brandwerend glas in Schüco profielen. De schacht is op locatie opgebouwd, om de betonconstructie heen. Het glas is…

Bekijk het volledige project

Upsilon (Trefkoel) – Groningen

WONEN – SPECIALE PROJECTEN Upsilon (Trefkoel) – Groningen Van den Beemd bouwt de eerste vijf aardbevingsbestendige stalen liftschachten voor het project Upsilon, een studentenhuis­vesting in Groningen met vijftien woonlagen In de rol van uitvinder De eerste vijf aardbevingsbestendige stalen liftschachten bouwt Van den Beemd voor het project Upsilon, een studentenhuis­vesting in Groningen met vijftien woonlagen.…

Bekijk het volledige project

De HEUS – Maasbracht en Veghel

INDUSTRIE De HEUS – Maasbracht en Veghel Voor diervoeder Koninklijke De Heus realiseerde Van den Beemd twee liftschachten De Heus Maasbracht Voor de locatie in Maasbracht heeft Van den Beemd B.V. een liftschacht geplaatst van maar liefst 55 meter hoog. De schacht is in 3 delen geheel compleet met isopanelen op locatie aangevoerd en geplaatst.…

Bekijk het volledige project

Zonnetrap – Rotterdam

ZORG – KANTOREN Zonnetrap – Rotterdam Bij de renovatie van zorgcentrum De Zonnetrap in Rotterdam plaatst Van den Beemd een grote moderne duplex liftschacht We realiseerden in opdracht van Bouwbedrijf H. Pennings een unieke liftschacht op Rotterdam Zuid. De creatieve ideeën van de architect met betrekking tot de glazen afdichting van deze liftschacht hebben we…

Bekijk het volledige project

Primark – Rotterdam

WINKEL Primark – Rotterdam Van den Beemd plaatst een moderne glazen liftschacht met Schüco profielen met RVS deklijsten bij Primark in Rotterdam   Amazing fashion en amazing prices is het motto van de grote Ierse modeketen Primark. De groei op de Nederlandse markt heeft ervoor gezorgd dat er de afgelopen jaren een aantal nieuwe vestigingen…

Bekijk het volledige project

Centraal Station Tilburg

Stations ProRail / INFRA Centraal Station Tilburg Van den Beemd plaatst twee stalen liftschachten inclusief beglazing in Centraal Station Tilburg Renovatie Station Tilburg. Om de toegankelijkheid en doorstroming te verbeteren heeft het station een nieuwe brede stationshal, een passage onder de sporen ter hoogte van de Willem II straat en een nieuwe entree aan de…

Bekijk het volledige project

Mars – Veghel

INDUSTRIE – SPECIALE PROJECTEN Mars – Veghel Van den Beemd plaatst een stalen liftschacht bij Mars Veghel   Mars is de grootse chocoladefabriek ter wereld. In Nederland is sinds 1962 het familiebedrijf gevestigd, dat in producten voor het hele gezin maakt: van heerlijke traktaties tot volledige maaltijden voor mens en huisdier. Mars neemt als bedrijf…

Bekijk het volledige project

Tops International Arena, Valkenswaard

HORECA Tops International Arena – Valkenswaard Een extra slanke glazen panorama liftschacht voor Stal Tops Voor Tops International Arena in Valkenswaard realiseerde Van den Beemd BV een extra slanke liftschacht. Hierbij waren de ideeën van de architect ‘leading’. De glazen panorama liftschacht sluit perfect aan op de moderne interieur architectuur. Met zijn slanke ontwerp een…

Bekijk het volledige project

ECS – Venlo

KANTOOR ECS – Venlo Stijlvolle stalen liftschacht met glas van Van den Beemd is een moderne blikvanger in de hoge lichte hal van ECS Venlo De liftschacht is in de werkplaats van Van den Beemd te Dongen reeds beglaasd op RVS rotules. Daarna is op locatie de stalen liftschacht met glas in 1 geheel in…

Bekijk het volledige project

Noorderkroon – Den Bosch

WONEN – ZORG – SPECIALE PROJECTEN Noorderkroon – Den Bosch Van den Beemd plaatst een brandwerende liftschacht met steenstrips aan de buitenzijde van woonzorgcentrum Noorderkroon, Den Bosch Passend en brandwerend. Een bijzonder staaltje van vakmanschap levert Van den Beemd voor woningcorporatie BrabantWonen. Voor de aanpassing van woonzorgcentrum Noorderkroon in Den Bosch wil de corporatie het…

Bekijk het volledige project
glazen panorama liftschacht in het Kruisherenhotel, een monumentaal klooster.

Kruisherenhotel Maastricht

HORECA Kruisherenhotel – Maastricht Van den Beemd plaatst moderne RVS glazen panorama liftschacht in een luxe designhotel, een voormalig klooster   Van den Beemd bouwde een luxe stalen liftschacht met glas op rotules in het stijlvolle Kruisherenhotel in het centrum van Maastricht. Het Kruisherenhotel is een monumentaal gebouw uit de 15e eeuw. Deze voormalige Kloosterkerk…

Bekijk het volledige project

Denkavit – Voorthuizen

INDUSTRIE Denkavit – Voorthuizen Van den Beemd BV plaatst een liftschacht bij Denkavit Voorthuizen Het gaat hier om het bijplaatsen van een stalen liftschacht in een reeds bestaande hal. De liftschacht is voorzien van gladde isopanelen. Verder is de schacht in 2 delen vervaardigd en is op locatie geplaatst. Denkavit is de specialist op het…

Bekijk het volledige project

Station Bergen op Zoom

Stations ProRail / INFRA Station Bergen op Zoom Van den Beemd integreert een stalen liftschacht met beglazing in de bestaande bouw bij Station Bergen op Zoom Een liftschacht integreren in bestaande bouw is bij station Bergen op Zoom een belangrijk gegeven. Hier stond de natuurstenen borstwering voor de liftschacht al klaar. Door het maatwerk kon…

Bekijk het volledige project

Makado Winkelcentrum – Beek

WINKEL Makado Winkelcentrum – Beek Van den Beemd plaatst een glazen panorama liftschacht in het grootste overdekte winkelcentrum van Zuid-Limburg Van den Beemd B.V. heeft in opdracht van Smeets Bouw in het moderne Makado winkelcentrum een stalen liftschacht op locatie voorzien van glas op RVS rotules. De liftschacht heeft twee stopplaatsen. Het bijzondere aan de…

Bekijk het volledige project

Station Tilburg West (Universiteit) – Tilburg

Stations ProRail / INFRA Station Tilburg West (Universiteit) – Tilburg Van den Beemd plaatst twee stalen liftschachten met beglazing in Station Tilburg West Een voorbeeld van een technisch complex project is station Tilburg West. Hier werden door Van den Beemd twee beglaasde liftschachten geplaatst. De uitdaging hierbij was: elke liftschacht moest perfect aansluiten op de…

Bekijk het volledige project