Van den Beemd B.V.

STALEN LIFTSCHACHTEN

De specialist op het gebied van liftschachten

Wie snel naar boven of beneden wil neemt vaak de lift. Slechts een enkeling heeft daarbij oog voor de uitvoering van de lift en aandacht voor de liftschacht is er bijna nooit. Toch maakt de liftschacht een belangrijk deel uit van het veilig functioneren van de lift.

Van den Beemd B.V. is sinds 1990 een begrip op het gebied van stalen liftschachten en gevestigd in Dongen (Noord-Brabant). We produceren maatwerk liftschachten in alle voorkomende vormen en maten, naar wens afgewerkt met bijvoorbeeld isopanelen of glas. Als het op engineering van liftschachten aankomt, noemt men ons de deskundige partner van opdrachtgevers; architecten, VVE's, bouwkundige aannemers, liftleveranciers en project ontwikkelaars. We beheren dit proces van A tot Z; van engineering en vergunningentraject tot uitvoering en montage van de stalen liftschacht. Contact is hierbij het sleutelwoord.

De stalen liftschacht

Elke liftschacht heeft een specifieke uitdaging. De ene keer heeft de schacht een extreme hoogte, de andere keer gaat het over een exclusieve bekleding. Met ruim 25 jaar ervaring durven we te zeggen dat we elke liftschacht kunnen bouwen. Daarbij kan onze klant er blindelings op vertrouwen dat de schacht voldoet aan alle eisen van het liftinstituut en van het Bouwbesluit.

Voor een persoonlijk gesprek over wensen, vragen, leveringsmogelijkheden of een offerte, maken wij graag vrijblijvend een afspraak met u!

visie - innovatief - advies - service - kwaliteit - compleet - betrouwbaar - engineering - demontages - ontzorgen - veiligheid