WONEN

Markt-Veerpromenade – Papendrecht

Home > Wonen > Markt-Veerpromenade, Papendrecht

Voor dit project heeft Van den Beemd een liftschacht geplaatst tegen de buitenkant van het bestaande appartementencomplex

BM van Houwelingen B.V. uit Hardinxveld-Giessendam is net als Van den Beemd BV een familiebedrijf en is al 50 jaar vol passie actief in woning- en utiliteitsbouw, onderhoud en renovatie, projectontwikkeling en toelevering. Voor dit project hebben wij een liftschacht tegen de buitenkant van het bestaande appartementencomplex geplaatst. We hebben de schacht in 2 delen en compleet met isopanelen, dak, glas en de voorzieningen t.b.v. het inbouwen van de liftinstallatie op locatie aangevoerd en geplaatst.

De Marktmeester maakt deel uit van het centrumplan Papendrecht. Het gebouw bestaat uit een winkellaag plus 37 appartementen en vormt, samen met de appartemententoren van De Meent, de toegangspoort tot het in 2011 hernieuwde centrum van Papendrecht. Het gebouw grenst aan de marktzijde aan het gerenoveerde bestaande flatgebouw met daaronder de nieuwe winkels aan de Markt.

 

 

Technische gegevens:
Deels Iso, deels glas.
In 2 delen gehesen en geplaatst.
Zijkanten en achterkant voorzien van isopanelen.
Voorzijde voorzien van glas. Belangrijkste maatwerk:
Bijplaatsing (liftschacht tegen bestaand appartementencomplex aangeplaatst).
In 2 delen en compleet met isopanelen, dak, glas en de voorzieningen t.b.v. het inbouwen van de liftinstallatie op locatie aangevoerd en geplaatst.

MEER WONEN PROJECTEN