WINKEL

Primark - Almere

Home > Winkel > Primark – Almere

Glazen duplex liftschacht met daarop een transparante blauwe folie

In opdracht van Akor Bouw hebben wij voor winkelketen Primark in het centrum van Almere een duplex liftschacht geplaatst. Bij deze duplex liftschacht is gekozen voor glas in Schucoprofielen. De staalconstructie is in 4 delen naar binnen gebracht, via de overheaddeuren aangevoerd en geplaatst. Vervolgens is er op locatie beglaasd. Het glas is daarna voorzien van transparante blauw getinte folie om de gewenste sfeer te bereiken.

Akor Bouw realiseert bouwprojecten op gebied van wonen, werken en winkelen. Zowel in Nederland als internationaal. Amazing fashion en amazing prices is het motto van de grote Ierse modeketen Primark. De groei op de Nederlandse markt heeft ervoor gezorgd dat er de afgelopen jaren een aantal nieuwe vestigingen zijn geopend. Van den Beemd heeft bij diverse vestigingen van Primark duplex liftschachten inclusief beglazing mogen plaatsen (Den Haag (Amadeus), Nijmegen, Rotterdam (Poolsterplein) en Almere). Mooie projecten in deze moderne eigentijdse winkels.

Schüco is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige raam-, deur-, en gevelsystemen van aluminium en kunststof. De eindproducten van Schüco worden wereldwijd miljoenen keren ingezet en vervullen de hoogste eisen op het gebied van design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid.

 

Technische gegevens:
Glas in Schüco profielen.

Belangrijkste maatwerk:
Duplex glazen liftschacht met transparante blauwe folie.

MEER WINKEL PROJECTEN