WINKEL - SPECIALE PROJETEN

Primark Amadeus - Den Haag

Home > Speciale projecten > Primark Amadeus – Den Haag

Van den Beemd plaatst een duplex liftschacht met helder glas in Schüco profielen bij Primark in Den Haag

 

Van den Beemd plaatst een duplex liftschacht met helder glas in (Low Iron) Schüco profielen bij Primark in Den Haag.

Züblin Nederland heeft Van den Beemd opdracht gegeven voor het realiseren van een duplex liftschacht voor Flagshipstore van Primark in het woon- en winkelgebouw Amadeus in Den Haag.

Bij deze duplex liftschacht is gekozen voor extra helder brandwerend glas in Schüco profielen. De schacht is op locatie opgebouwd, om de betonconstructie heen. Het glas is later door de firma Akor Bouw voorzien van bedrukte folie.
Van den Beemd heeft niet alleen voor Den Haag (Amadeus), maar ook voor de Primark vestigingen in Nijmegen, Rotterdam (Poolsterplein) en Almere duplex liftschachten inclusief beglazing mogen verzorgen. Mooie projecten in deze moderne eigentijdse winkels.

Züblin Nederland is een veelzijdige bouwonderneming met ruime ervaring in allerlei bouwprojecten wereldwijd en is een betrouwbare bouwpartner. Doordat zij deel uitmaken van een internationaal bouwconcern bieden ze state-of-the-art technologie oplossingen. Mede daardoor kunnen ze grote en complexe bouwprojecten tot een goed einde brengen.

Schüco is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige raam-, deur-, en gevelsystemen van aluminium en kunststof. De eindproducten van Schüco worden wereldwijd miljoenen keren ingezet en vervullen de hoogste eisen op het gebied van design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid.

 

Technische gegevens:
Extra helder brandwerend glas (Low Iron) in Schüco profielen.

Belangrijkste maatwerk:
Op locatie opgebouwd om de betonconstructie heen.

MEER WINKEL PROJECTEN