Stations ProRail

Uitgebreide expertise en continue innovatie maken Van den Beemd uniek binnen haar branche

Van den Beemd heeft inmiddels veel expertise met het plaatsen van liftschachten op stations. Het plaatsen van een liftschacht met glazen bekleding of afdichting vraagt regelmatig om creatieve en innovatieve oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ontwikkeling, realisatie en plaatsing van een liftschacht. Evenals de technische mogelijkheden, het vervoer en de integratie met de bestaande (mo­numentale) bouw. Op ieder station zorgt de montage van liftschachten voor extra uitdagingen. Omdat liftschachten altijd tijdens een treinvrije periode (TVP) worden geplaatst, is de tijdsdruk enorm groot. Iedere handeling moet daarom weloverwogen en binnen de planning gebeuren, er mag niets misgaan en er is geen tijd voor uitloop. De uitgevoerde projecten door Van den Beemd voor ProRail stations zijn i.o.v. bouwkundige aannemers.

Van den Beemd B.V. is een internationale onderneming die zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van stalen liftschachten en het demonteren van oude liftinstallaties. Als het op engineering van liftschachten aankomt, noemt men ons de deskundige partner van opdrachtgevers, liftleveranciers en bouwkundige aannemers. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal.

- visie - innovatief - advies - service - kwaliteit - compleet - betrouwbaar - engineering - demontages - ontzorgen - veiligheid -