WONEN / ZORG

Bloemschevaert – Roosendaal

VAN DEN BEEMD BOUWT EEN LUXE STALEN DUPLEX LIFTSCHACHT IN HET NIEUWBOUWCOMPLEX DE BLOEMSCHEVAERT, CENTRUM VOOR WONEN EN ZORG

Bouwcombinatie BAM Woningbouw – BAM Utiliteitsbouw vof (BAM) heeft Van den Beemd opdracht gegeven voor het leveren van deze mooie duplex panorama liftschacht. Deze liftschacht is voorzien van constructieve beglazing op RVS rotules. Wij hebben de schacht in zijn geheel getransporteerd, op locatie ingehesen en door de constructie heen laten zakken tot de liftput. Naast het leveren en plaatsen van deze duplex liftschacht, hebben we deze prachtige nieuwbouwlocatie mogen voorzien van glazen balustrades en glazen trapleuningen. Weer een mooi resultaat!

In een levendige groene wijk waar zowel jonge gezinnen als alleenstaanden, 55-plussers en ouderen wonen, vindt u het nieuwbouwcomplex van Centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert te Roosendaal. Het complex omvat 87 comfortabele, toegankelijke appertementen met balkon voor mensen met o.a. een verzorgingshuisindicatie. De Bloemschevaert heeft het “waarborgzegel Fixatievrije Zorginstelling”.

Technische gegevens:
Geheel is ingepast in de bestaande bouw.
Glas op RVS rotules.
4500 x 300 x 9000 mm.
Tevens glazen balustrades en glazen trapleuningen geleverd en geplaatst. 

Belangrijkste maatwerk: 
Duplex liftschacht.
In 2 delen aangevoerd (incl. glas) en geplaatst, voorzien van constructief glas.