LIFT DEMONTAGE / DEMONTAGE LIFTINSTALLATIES

Van den Beemd Stalen Liftschachten B.V. is een internationale onderneming die zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van stalen liftschachten en het demonteren van oude liftinstallaties. Als het op engineering van liftschachten aankomt, noemt men ons de deskundige partner van opdrachtgevers, liftleveranciers en bouwkundige aannemers. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal.

Naast het plaatsen van liftschachten, hebben we de afgelopen jaren ook veel lift demontages verzorgd. Onze ervaren medewerkers zijn opgeleid en gecertificeerd om de lift demontages op een verantwoorde en efficiënte manier uit te voeren. Bij de demontage van liftinstallaties die wij uitvoeren gebruiken wij onder andere de betrouwbare Tirak takels.

Op zoek naar een baan als monteur? Kijk bij onze vacatures

LIFTSCHACHT STOFSCHOTTEN

Omdat lift demontages ook vaak nodig zijn in gebouwen die nog in gebruik zijn, denk hierbij aan hotels, ziekenhuizen en zorginstellingen, is het van groot belang dat de mensen in de directe omgeving zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Het plaatsen van nette stofschotten is daarbij noodzakelijk.

Ook voor bouwkundige werkzaamheden zoals het vergroten van deursparingen, het plaatsen van optoppingen en hijsbalken, aanleggen van nieuwe voedingskabels, verzorgen van ventilatie etc., kunt u bij Van den Beemd Stalen Liftschachten terecht.

– visie – innovatief – advies – service – kwaliteit – compleet – betrouwbaar – engineering – demontages – ontzorgen – veiligheid –