KANTOOR

ECS – Venlo

LIFTSCHACHT MET GLAS IS EEN STIJLVOLLE en MODERNE BLIKVANGER IN DE HOGE LICHTE HAL VAN ECS VENLO

In samenwerking met de liftleverancier heeft Van den Beemd BV een bijzondere liftschacht mogen plaatsen bij ECS in Venlo. Het lichte ontwerp van de stalen liftschacht met glas op RVS rotules is een prachtige blikvanger in het pand van ECS.

De liftschacht is in de werkplaats van Van den Beemd te Dongen reeds beglaasd op RVS rotules. Daarna is op locatie de stalen liftschacht met glas in 1 geheel in gehesen via het dak en daarna geplaatst. Een resultaat waar Van den Beemd trots op is!

ECS is een familiebedrijf en werd opgericht in 1995 door een van de traditionele transportfamilies in België. ECS is als een logistieke operator, gespecialiseerd in transport tussen het Verenigd Koninkrijk en Ierland en het Europese vasteland. Alle activiteiten zijn gecentraliseerd op ECS Hoofdkantoor gevestigd in Zeebrugge met buitenlandse kantoren in Nederland, Italië, het VK, Ierland, Frankrijk, Duitsland en Polen. Deze weloverwogen strategie verhoogt het niveau van controle en efficiëntie. Deze geografische decentralisatie benadrukt hun lokale marktgerichte aanpak.

Technische gegevens:
In 1 geheel in gehesen en geplaatst, inclusief beglazing.
Glas op RVS rotules. 

Belangrijkste maatwerk:
Licht ontwerp, passend bij de nieuwe hal.