WONEN

Kwartier Nyell

Home > Wonen > Kwartier Nyell – Roermond

Een bijzondere liftschacht met schuine glasvlakken bij wooncomplex Kwartier Nyell in Roermond

Bij een bestaand wooncomplex bij Kwartier Nyell in Roermond heeft Van den Beemd een mooie stalen liftschacht mogen bijplaatsen. De liftschacht is deels voorzien van glas. Het bijzondere aan de afwerking van deze schacht zijn de schuine glasvlakken, wat optisch een fraai resultaat geeft. Ook de bouwkundige werkzaamheden zijn door Van den Beemd verzorgd. De hoofdingang van het gebouw is aangepast en er is een stalen liftput gemaakt.

De 29 meter hoge liftschacht is inclusief het glas in 2 delen aangevoerd en ingehesen op locatie. Het filmpje laat zien hoe het proces van transport tot en met montage in zijn werk gaat. Wederom een mooi stukje vakwerk waar we trots op mogen zijn!

 

Technische gegevens:
In 2 delen, inclusief glas ingehesen op locatie.
Stalen liftput Belangrijkste maatwerk:
Afwerking met schuine glasvlakken.

MEER WONEN PROJECTEN