INDUSTRIE – SPECIALE PROJECTEN

Mars – Veghel

[wpseo_breadcrumb]

Van den Beemd plaatst een stalen liftschacht bij Mars Veghel

 

Mars is de grootse chocoladefabriek ter wereld. In Nederland is sinds 1962 het familiebedrijf gevestigd, dat in producten voor het hele gezin maakt: van heerlijke traktaties tot volledige maaltijden voor mens en huisdier. Mars neemt als bedrijf haar verantwoordelijkheid in de wereld en onze maatschappij, kiest voor duurzame grondstoffen en wil op een verantwoorde manier blijven produceren.

In 2015 heeft Mars flink geïnvesteerd in uitbreiding en modernisering. Voor nieuwbouwonderdeel Bites West heeft Van den Beemd BV in opdracht van Adriaans Bouwgroep een mooie schacht mogen plaatsen. De liftschacht is afgewerkt met Paroc sandwichpanelen, deze zijn voorzien van steenwolvulling en hebben een coating die meer geschikt is voor voedingsmiddelenindustrie.

De schacht is in zijn geheel geplaatst aan de deels voor gemonteerde staalconstructie, later is het gebouw er omheen gebouwd.

 

Technische gegevens:
liftschacht met Paroc panelen. (Normale iso-panelen zijn gevuld met pur of pir en hebben niet dezelfde brandwerende en isolerende eigenschappen als Paroc) Belangrijkste maatwerk:
In een geheel geplaatst aan de deels voorgemonteerde staalconstructie. (Later is het gebouw er omheen  gebouwd.)
Stalen liftchacht in de werkplaats, met en zonder glas.

MEER INDUSTRIE PROJECTEN