HORECA

Papendal NOC-NSF – Arnhem

Home > Horeca > Papendal NOC-NSF – Arnhem

Van den Beemd plaatst een modern vormgegeven liftschacht aan de buitenkant van het restaurant van Hotel Papendal

 

 

 

 

 

Technische gegevens:
Staalconstructie in een deel ingehesen. Belangrijkste maatwerk:
Glas en Schüco profielen op locatie aangebracht.

De liftschacht die Van den Beemd B.V. hier heeft geplaatst aan de buitenkant van het restaurant heeft een bijzonder uiterlijk. Er is gekozen voor een glazen liftschacht met witte aluminium Schüco profielen. De combinatie van deze twee materialen zorgt voor een luchtig, speels en modern design. Het glas en de Schüco profielen op de liftschacht vormen één geheel met de witte gevel van het restaurant en het moderne terras. Een opdracht met als resultaat een prettige ambiance waar Van den Beemd trots op is!

Schüco is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige raam-, deur-, en gevelsystemen van aluminium en kunststof. De eindproducten van Schüco worden wereldwijd miljoenen keren ingezet en vervullen de hoogste eisen op het gebied van design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid.

NOC-NSF Papendal
In Papendal is het Nationaal Sportcentrum gevestigd. Deze inspirerende omgeving heeft buitenaccommodaties voor atletiek, voetbal en golf en trainingshallen voor vrijwel alle indoorsporten. Daarnaast heeft Papendal een sporthotel waar atleten kunnen overnachten. Hotel Papendal heeft meerdere congres- en vergaderzalen, een bar en restaurant. Ook hier kan worden overnacht in een van de prachtige viersterren- of driesterrenkamers. Sport is passie, verbroedert en is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect. NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.

MEER HORECA PROJECTEN