WINKEL

Primark – Rotterdam | Den Haag | Almere

Primark – Rotterdam – Den Haag – Almere

Amazing fashion en amazing prices is het motto van de grote Ierse modeketen Primark. De groei op de Nederlandse markt heeft ervoor gezorgd dat er de afgelopen jaren een aantal nieuwe vestigingen zijn geopend. Van den Beemd heeft bij diverse vestigingen van Primark duplex liftschachten inclusief beglazing mogen plaatsen (Den Haag, Nijmegen, Rotterdam en Almere). Mooie projecten in deze moderne eigentijdse winkels.

PRIMARK IN ROTTERDAM – GLAZEN LIFTSCHACHT MET SCHÜCO PROFIELEN inclusief RVS DEKLIJSTEN

Voor de vestiging van Primark in Rotterdam (Poolsterplein) heeft Van den Beemd een glazen liftschacht geplaatst met Schücoprofielen met RVS muurkappen. Het glas is daarna voorzien van bedrukte folie.

Schüco is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige raam-, deur-, en gevelsystemen van aluminium en kunststof. De eindproducten van Schüco worden wereldwijd miljoenen keren ingezet en vervullen de hoogste eisen op het gebied van design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid.

Technische gegevens:
Schüco profielen met RVS muurkappen.

Belangrijkste maatwerk:
Op locatie beglaasd.

PRIMARK IN DEN HAAG – DUPLEX LIFTSCHACHT MET HELDER GLAS IN SCHÜCO PROFIELEN

Bij de Primark in Den Haag plaatste Van den Beemd een duplex liftschacht met helder glas in (Low Iron) Schüco profielen. In opdracht van Züblin Nederland heeft Van den Beemd een duplex liftschacht gerealiseerd voor Flagshipstore van Primark in het woon- en winkelgebouw Amadeus in Den Haag.

Bij deze duplex liftschacht is gekozen voor extra helder brandwerend glas in Schüco profielen. De schacht is op locatie opgebouwd, om de betonconstructie heen. Het glas is later door de firma Akor Bouw voorzien van bedrukte folie. 

Züblin Nederland is een veelzijdige bouwonderneming met ruime ervaring in allerlei bouwprojecten wereldwijd en is een betrouwbare bouwpartner. Doordat zij deel uitmaken van een internationaal bouwconcern bieden ze state-of-the-art technologie oplossingen. Mede daardoor kunnen ze grote en complexe bouwprojecten tot een goed einde brengen.

Technische gegevens:
Extra helder brandwerend glas (Low Iron) in Schüco profielen.

Belangrijkste maatwerk:
Op locatie opgebouwd om de betonconstructie heen.

PRIMARK IN ALMERE – GLAZEN DUPLEX LIFTSCHACHT MET DAAROP EEN TRANSPARANTE BLAUWE FOLIE

In opdracht van Akor Bouw hebben wij voor winkelketen Primark in het centrum van Almere een duplex liftschacht geplaatst.

Bij deze duplex liftschacht is gekozen voor glas in Schucoprofielen. De staalconstructie is in 4 delen naar binnen gebracht, via de overheaddeuren aangevoerd en geplaatst. Vervolgens is er op locatie beglaasd. Het glas is daarna voorzien van transparante blauw getinte folie om de gewenste sfeer te bereiken. Akor Bouw realiseert bouwprojecten op gebied van wonen, werken en winkelen. Zowel in Nederland als internationaal. 

Technische gegevens:
Glas in Schüco profielen.

Belangrijkste maatwerk:
Duplex glazen liftschacht met transparante blauwe folie.